Un Cap d’Any «sobre gel» a Reus i amb campanades en directe des de la Prioral

Inici / General / Un Cap d’Any «sobre gel» a Reus i amb campanades en directe des de la Prioral

Un Cap d’Any «sobre gel» a Reus i amb campanades en directe des de la Prioral

Primer eren pocs i l’any passat ja no s’hi cabia. Donar la benvinguda al nou any des de la plaça del Mercadal s’ha convertit en una tradició que cada any ha guanyat més adeptes, i com a tal s’ha passat de fer «manualment» per part del públic el toc de les dotze campanades a una petita festa més el·laborada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

Enguany s’ha donat un pas més, i els reusencs i reusenques podran menjar-se el raïm amb el so de les campanes del campanar de la Prioral de Reus, tot un honor. Els agrupaments escoltes MontsantCim i Misericòrdia seran els encarregats de fer sonar de forma manual les campanades, primer amb els quatre quarts amb la campana de Misericòrdia, ubicada al cinquè pis; i després amb les dotze campanades horàries a càrrec de la campana Petra Clàudia, la campana major de la ciutat que es troba al sisè pis de la torre.

La festa, però, començarà a les 23.30 hores de nou amb la música del locutor i presentador de l’acte Ivan Cànovas, i després de menjar-se el raïm l’animació musical seguirà fins a les dues de la matinada a la cèntrica plaça reusenca. A més, com a novetat, enguany la pista de gel que acompanyarà els presents al bell mig de l’espai, es mantindrà oberta des de les dotze de la matinada fins a les dues de la nit, pel que els qui ho desitgin podran començar l’any 2016 patinant sobre gel.

FUENTE: Nació digital, edició Reus Diari

Escriure un comentari


Uso de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí