Patateria Laurie,
a Reus des de 1953

La nostra història

Historia Laurie

Patateria Laurie és una botiga de patates fregides i aperitius ubicada a la Plaça del Mercadal de Reus, centre neuràlgic de la tradició i cultura local de la ciutat. La nostra activitat es va iniciar l’any 1953 amb l’elaboració de xurros i patates fregides. Al llarg d’aquests més de 60 anys, s’ha anat redefinint la naturalesa del negoci fins a l’actualitat, dedicant-nos a la venda al detall de patates fregides i productes d’aperitiu.

Ens caracteritzem per la venda d’un producte d’elaboració tradicional i de qualitat. És costum de la gent de Reus i de la comarca comprar el producte setmanalment per tal de fer el vermut i per consumir-ho amb la família a casa. Aquesta tradició s’ha mantingut al llarg dels darrers 60 anys, passant de generació en generació i quedant a la memòria col·lectiva dels clients.
En els darrers anys, per tal que les patates fregides Laurie puguin estar a l’abast de tothom, s’ha introduït el producte a diferents botigues de Reus i voltants.

El producte estrella s’elabora a partir de patates seleccionades fregides amb oli de gira-sol i oliva, i sal. S’ha mantingut l’elaboració tradicional de la patata fregida sota un estricte procés de control de qualitat per tal de garantir un producte de màxima qualitat i frescor pel consumidor, i amb unes característiques organolèptiques típiques de les patates fregides de la Patateria Laurie.

La família de productes de Patateria Laurie està formada per patata fregida amb sal i sense sal, patata palla fregida i productes d’aperitiu com rodes de patata, anells de ceba, cotnes de blat,…

Uso de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí