GARANTIA I DEVOLUCIONS

Inici / GARANTIA I DEVOLUCIONS

IMPOSTOS
Els preus inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.
PREUS
Els productes es vendran al preu que s’indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.
VALIDESA
Patateria Laurie es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.
COPYRIGHT
Totes les il·lustracions, nom de la botiga i fotos de la botiga estan protegides per la llei de propietat intel·lectual. Qualsevol mal ús pot ser perseguit legalment.

La teva seguretat i confiança són el primer per a nosaltres. Utilitzem una estricta protecció de les teves dades personals, els quals mai facilitarem a tercers, seguint la nostra Política de privacitat. (link)

Així mateix, fem servir el sistema de pagament amb targeta més segur del mercat (a més de paypal i transferència bancària), ja que per pagar amb targeta utilitzem el sistema de passarel·la de pagament o TPV virtual. Aquest sistema et connecta directament amb el banc, sense que nosalres coneguem les dades de la targeta. És a dir, que quan facis la teva comanda, l’aplicació et redirigeix ​​a la pàgina del banc i és amb aquest amb qui realitzes l’operació. En Patateria Laurie no et sol·licitem ni regis-trams teves dades bancàries per realitzar una comanda.

Com pots estar en contacte amb nosaltres?

Pots contactar amb nosaltres enviant un email a info@pataterialaurie.com.
Trucant per telléfono al 977 60 20 07
A través de les xarxes socials
Visitant nestra pàgina de contacte

¿Quines són les despeses d’enviament?
Pots obtenir més informació a la secció Condicions de Venda.

Fins on arriben els nostres enviaments?
Patateria Laurie de moment només realitza enviaments a Espanya (península i balears) i Portugal. Si estàs interessat en rebre un paquet en qualsevol altra ubicació fora d’Espanya, pots posar-te en contacte amb nosaltres al nostre email info@pataterialaurie.com i buscarem la millor opció.

Quant triga a arribar la meva comanda?
En Patatera Laurie creiem en la importància de poder rebre la teva compra el més aviat possible i amb un servei de qualitat, ja que qui lliura els nostres paquets és la cara visible que vosaltres veieu de la nostra botiga. Els enviaments triguen com a màxim 5-6 dies laborables. Nosaltres vam lliurar les comandes al servei de missatgeria en un termini màxim de 3 dies una vegada confirmat el pagament. I el termini de lliurament del servei de transport és de 24 / 48h.

Pots obtenir més informació a la secció Condicions de Venda.

Com puc retornar una comanda?
Si vols retornar la teva comanda, tens catorze dies naturals (des del dia que reps la teva comanda) per posar-te en contacte amb nosaltres i informar a través de info@pataterialaurie.com

En cas que el motiu de la devolució sigui el mal estat del producte o haver rebut un pro-ducte erroni, la devolució es realitzarà sense cap cost addicional. En qualsevol altre cas, els costos addicionals que ocasioni la devolució aniran a càrrec del client.

A través del correu electrònic es t’informarà de com procedir. La devolució comporta la devo-lució íntegra de l’import de la compra. Per això, el producte ha d’estar en perfectes condicions-nes, conservar l’embolcall original i la factura de compra.

Pots obtenir més informació a la secció Condicions de Venda.

 

DEVOLUCIONS
Si no estàs satisfet amb la teva compra pots tornar en un termini de 14 dies naturals des del dia en que rebis els productes. Per a això només et demanem que ens ho notifiquis per escrit mitjançant un mail a info@pataterialaurie.com, indicant les dades necessàries per localitzar la compra i que la devolució es realitzi conservant l’embalatge original, en perfectes condicions i dins dels 14 dies naturals des de la data de recepció. Per la nostra banda, en el moment en què rebem el teu mail, et comunicarem, mitjançant un correu electrònic, la recepció del mateix. Per complir amb el termini de devolucions, la comunicació relativa a la devolució de la compra ha de ser enviada abans que venci el termini corresponent.

En el cas que la devolució sigui per causes imputables a Patateria Laurie (producte defectuós o no coincident amb la referència comprada) serà Patateria Lauire qui es farà càrrec de recollir els productes i / o canviar-los per al correcte, fent-se càrrec dels costos associats a aquesta devolució i / o canvi.

En el cas que la devolució sigui per causes no imputables a Patateria Laurie, els deguts a un canvi d’opinió o error per part del client a l’hora de fer la compra, haurà de ser el client qui s’encarregui de retornar o lliurar directament els productes en perfecte estat sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals després de la recepció dels productes. En aquest cas, el producte haurà d’estar íntegre i sense obrir. En aquests casos Patateria Laurie reemborsarà al client tots els pagaments rebuts, excepte les despeses d’enviament. També ha de ser el client qui assumeixi el cost directe de la devolució dels productes.

Patateria Laurie procedirà a realitzar el reemborsament dins dels 14 dies naturals a partir de la data de recepció de la devolució i ho farà utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel client per a la transacció inicial. Patateria Laurie es reserva el dret de retenir el reemborsament fins haver rebut els productes.

Uso de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí